Dagmar Bistro & Wine Bar on kuin ystävä, jonka luokse on helppo saapua.

Vaikka nimessämme on bistro, niin emme ole ranskalainen ravintola, vaan kansainvälisellä fiiliksellä kokkaava kaiken kansan rento korttelibistro ja viinibaari.

Rönsyilevä viinilista, ympäri maailmaa ammentavat lempiruuat ja tunnelmallinen sisustus tekevät meistä vastustamattoman. Piipahda lounaalle, viivähdä lasillisella tai unohdu nautiskelemaan koko illaksi – olet aina yhtä tervetullut viihtymään.

Viinilistallamme pääosassa ovat vanhan maailman viinit, mutta ei me alkuperän kanssa olla niin kovin tarkkoja. Tiukkoja rajoja tärkeämpää on rönsyillä sinne minne sydän vie: etsimään sitä fiilikseen täydellisesti sopivaa pullotettua ystävää, jolla on maistuva tarina kerrottavanaan.

Illalla ruokalistaamme tähdittävät lempiruuat, jotka sopivat täydellisesti niin viinilasillisen seurana naposteltavaksi kuin yhdisteltäviksi makuhermoja helliväksi illalliseksi. Jaa annokset yhdessä ystävien kanssa tai nauti kaikki itse – ihan miten haluat! Jos et osaa päättää mitä listalta valitsisit, niin tarjolla on aina myös keittiön suositusmenu.